Schakel Canius Real Estate in
voor je project, je verhuur of je verkoop.

Als specialist in build-to-rent en ervaren verhuurder werken we samen met onder andere institutionele investeringsfondsen, ontwikkelaars, aannemers en vennootschappen. Zij doen een beroep op onze expertise en onze vernieuwende blik, wat leidt tot mooie realisaties.

 

Interesse in een partnership met Canius Real Estate?

Project

Je partner vanaf de ontwerpfase

Begin je binnenkort aan een nieuwbouwproject met het oog op verhuur? Betrek Canius Real Estate al bij de eerste plannen. Wij geven input gebaseerd op onze ervaring met build-to-rent en denken mee na over milieuvriendelijke woonoplossingen. Ook het dagelijkse contact met de huurders van onze eigen panden levert ongetwijfeld interessante inzichten op. Zet je onze samenwerking hierna graag verder? Schakel ons dan in om je verhuur te beheren eens het project afgerond is.

Verhuur

De ervaren verhuurder van jouw portefeuille

Canius Real Estate neemt met zorg je bestaande vastgoedportefeuille over om de verhuur ervan in goede banen te leiden. We zorgen voor een vlotte overdracht en hoge graad van verhuur. Die bereiken we onder andere door alle huuradministratie digitaal te stroomlijnen via een online platform.

Verkoop

De makelaar van je nieuwbouw

Eens alle units in je nieuwbouwproject zijn ontworpen, is het tijd voor verkoop. Van plan om dat uit handen te geven? Dan zit je goed bij Canius Real Estate. Wij houden ons bijna uitsluitend bezig met nieuwbouw. Dat zorgt ervoor dat we exact weten hoe we deze panden in de markt moeten zetten.

Contact

Werk samen met
Canius Real Estate

Heb je een boeiend project en krijg je graag onze input? Of ben je op zoek naar een partner om je vastgoedportefeuille over te nemen?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen.
Vul het contactformulier in en we nemen snel contact op met je organistatie om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van onze statistieken, om voorkeuren op te slaan maar ook voor marketingdoeleinden. Door op accepteren te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Accepteren
arrow up icon