Project

LEUK NIEBOUWPROJECT MET 4 ENERGIEZUINIGE WONINGEN

Ref: 3370537

Verhuurd

OMSCHRIJVING

Staatsbaan 79 te Ham is de thuisbasis van dit kleinschalig nieuwbouwproject.
Het project bestaat uit twee half open en twee gesloten bebouwingen die op een zeer gunstige locatie werden gebouwd. De Nabijheid van de E314 is een absoluut pluspunt te noemen.

Deze woningen werden afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en de laatste nieuwe technieken zoals zonnepanelen, warmtepomp voor koeling en verwarming, warmtepompboiler, ventilatiesysteem D en regenwaterrecuperatie werden gebruikt.

Bij het uittekenen van de woningen werd ook rekening gehouden met een praktische indeling. Vanuit de lichtrijke eetkamer en keuken hebben de woningen een mooi zicht op de achterliggende tuinen. Elke woning is bovendien uitgerust met 3 slaapkamers en beschikt over een buitenberging.

* Dit project komt in aanmerking voor hamsterhuren:
Met Hamsterhuren® kan je je huishuur gebruiken als inbreng bij de aankoop van je woning. Je kan tot maximum de helft van je betaalde huishuur inbrengen voor het afsluiten van je woonlening en je hebt tot 8 jaar tijd om te beslissen of je eigenaar wordt van je woning. Meer informatie over het concept kan je terugvinden op onze website: https://canius-immo.be/hamsterhuren/

Aanbod

Optieprijs:
Deze prijs is altijd inclusief registratierechten en btw.

Type Verdieping Lot Woonopp. Slaapkamers Prijs Status

Huis

-

SB79A

110,0m²

3

-

Verhuurd

Huis

-

SB79B

110,0m²

3

-

Verhuurd

Huis

-

SB79C

110,0m²

3

-

Verhuurd

Huis

-

SB79D

110,0m²

3

-

Verhuurd

VERGELIJKBARE PANDEN
OP ONZE WEBSITE

Contact

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Misschien interesseert één van deze panden je. Indien ze opnieuw vrijkomen, contacteren we je.

Uw contactgegevens

Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van onze statistieken, om voorkeuren op te slaan maar ook voor marketingdoeleinden. Door op accepteren te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Accepteren
arrow up icon